Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Marturii botez fete Magneti Nor – Zana – MCN-50

Prețul inițial a fost: 4.90 lei.Prețul curent este: 4.41 lei.

Marturii botez fete Magneti Nor – Zana – MCN-49

Prețul inițial a fost: 4.90 lei.Prețul curent este: 4.41 lei.

Marturii botez fete Magneti Nor – Zana – MCN-56

Prețul inițial a fost: 4.90 lei.Prețul curent este: 4.41 lei.

Tematica botez Zane: O Poveste Magica pentru Micutul Tau

Tematica botez Zane – organizarea unui botez este un moment unic si special in viata oricarei familii. Alegerea unei teme potrivite poate transforma acest eveniment într-o poveste magică. Tematica Zâne este ideală pentru a crea o atmosferă de basm. Vom explora cum să organizezi un botez de vis folosind această temă fermecătoare și produsele noastre speciale.

Invitații de botez cu tematica Zâne

Invitațiile de botez sunt primul pas în organizarea evenimentului. Alegeți invitații de botez cu tematica Zâne pentru a introduce invitații în lumea magică a zânelor. Invitațiile pot avea design-uri delicate, cu zâne grațioase. Astfel, veți stârni curiozitatea și entuziasmul invitaților încă de la început.

Mărturii de botez magnetice cu tematica Zane

Mărturiile de botez sunt o modalitate minunată de a mulțumi invitaților. Oferiți mărturii de botez magnetice personalizate cu tematica Zâne. Acestea pot include imagini cu zâne și numele copilului. Mărturiile magnetice sunt practice și adorabile, fiind un suvenir perfect pentru frigiderele invitaților.

Plicuri de bani pentru botez cu tematica Zâne

Plicurile de bani sunt esențiale pentru un botez bine organizat. Alegeți plicuri de bani pentru botez cu tematica Zâne pentru a adăuga o notă de eleganță. Design-ul drăguț și culorile vesele vor încânta invitații. Plicurile vor reflecta atenția la detalii și vor completa perfect tema evenimentului.

Meniuri de botez cu tematica Zâne

Meniurile de botez sunt importante pentru a informa invitații despre deliciile servite. Optați pentru meniuri de botez cu tema Zâne pentru un plus de farmec. Meniurile pot fi decorate cu imagini cu zâne și detalii sofisticate. Astfel, veți crea o atmosferă festivă și coerentă.

Numere de masă cu tematica Zâne

Numerele de masă sunt esențiale pentru organizarea eficientă a meselor. Alegeți numere de masă cu tematica Zâne pentru a adăuga un element decorativ unic. Acestea pot avea design-uri jucăușe și culori armonioase. Invitații vor găsi ușor locurile lor și vor admira decorul bine gândit.

Concluzie

Tematica Zâne este alegerea perfectă pentru un botez de poveste. De la invitații de botez până la numerele de masă, fiecare element poate fi personalizat pentru a crea un eveniment memorabil. Folosind produsele noastre – invitații de botez, marturii de botez magnetice, plicuri de bani pentru botez, meniuri de botez și numere de masă – veți transforma botezul într-o experiență magică. Invitații vor aprecia frumusețea și atenția la detalii. Tematica Zâne aduce un strop de magie și bucurie în această zi specială, creând amintiri de neuitat.