Afișez 1 - 12 din 47 de rezultate

Invitatii botez Bambi – Pliate – IBP-56

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez Barza – Pliate – IBP-59

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez modele fete: Creativitate si culoare

O paletă variată de designuri

Invitatii botez modele fete – sunt create pentru a reflecta bucuria si unicitatea acestui eveniment special. Realizate din carton mat și tipărite față-verso, acestea sunt pliate și ambalate în plicuri colorate asortate, pregătite să capteze atenția și să încânte.

Diversitate tematică

Oferim o gamă largă de tematici, precum Minnie Mouse, Unicorn, Bambi, Fluturi, Albă ca Zăpada, Ponei, Tweety și Hello Kitty. Acestea sunt alese pentru a adăuga un strop de magie și culoare invitațiilor, fiecare temă fiind gândită să vestească o zi de neuitat.

Modele de invitații de botez pentru fată: Eleganță și personalizare

Fiecare model de invitație de botez este conceput să se potrivească personalității și preferințelor micuței sărbătorite. De la personaje îndrăgite la motive naturale și fantastice, avem opțiuni pentru fiecare gust.

Calitate și detaliu în design

Modelele noastre de invitații de botez pentru fete nu sunt doar atractive, ci și de calitate superioară. Cartonul mat oferă un finisaj elegant și durabil, iar plierea precisă asigură că fiecare invitație arată impecabil atunci când ajunge la destinatari.

Alegerea modelului perfect

Alegerea unui model de invitație de botez trebuie să fie în acord cu tema și decorul evenimentului. Modelele noastre variate asigură că veți găsi opțiunea perfectă care să completeze atmosfera sărbătorii voastre.

Invitații care spun o poveste

Invitațiile de botez pentru fete nu sunt doar un mijloc de a informa oaspeții despre eveniment, ci și o modalitate de a împărtăși povestea și visurile pentru ziua cea mare. Fiecare design este o fereastră spre lumea visată de voi și micuța voastră prințesă.

Concluzie: Invitații care impresionează și vestesc

Alegerea modelului de invitație de botez pentru fete este primul pas în crearea unei zile memorabile. Cu design-uri variate, de la cele clasice la cele moderne, și o atenție deosebită la detalii, aceste invitații sunt gata să facă din fiecare anunț o invitație la visare și sărbătoare.