Afișez 1 - 12 din 83 de rezultate

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-27

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-10

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-09

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-08

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-07

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Tematica botez Unicorn: Magie si Culoare pentru O Zi de Vis

Introducere

Tematica botez unicorn – organizarea unui botez presupune alegerea unei teme care sa aduca bucurie si sa creeze amintiri de neuitat. Tematica de botez cu Unicorn este perfectă pentru a adăuga o notă de magie și fantezie evenimentului, transformându-l într-o sărbătoare plină de culoare și bucurie.

Invitații de Botez în Stil Unicorn

Punctul de plecare în lumea magică a unicornilor începe cu invitațiile. Invitațiile de botez cu tematica Unicorn ar trebui să fie vibrante și pline de elemente fantastice, cum ar fi curcubee, stele și, desigur, unicorni grațioși. Utilizați culori pastelate pentru a evoca o atmosferă de basm.

Mărturii Botez Magnetice cu Tematica Unicorn

Mărturiile sunt un mic dar de mulțumire pentru oaspeți, iar cele cu tematica Unicorn pot fi magnetice, decorate cu imagini ale unicornilor în culori vesele. Acestea vor servi nu doar ca suveniruri, ci și ca elemente decorative ce reflectă lumea de poveste a unicornilor.

Plicuri pentru Bani de Botez în Stilul Unicorn

Plicurile pentru bani sunt un detaliu important la orice botez. Cele cu tematica Unicorn pot fi ornate cu simboluri precum stele strălucitoare și curcubee, adăugând un strop de farmec și coordonare vizuală cu restul decorului evenimentului.

Meniuri și Numere de Masă în Tema Unicorn

Meniurile și numerele de masă nu trebuie să fie simple accesorii, ci parte integrantă a temei alese. Cu tematica Unicorn, acestea pot fi decorate cu imagini ale unicornilor transformând fiecare masă într-un colț de rai.

Concluzie

Tematica cu Unicorn este o alegere inspirată pentru părinții care își doresc să ofere micuțului lor o intrare spectaculoasă în lume. Detaliile bine gândite, de la invitații la decorul sălii, crează o atmosferă încântătoare care va fi amintită de toți invitații. Magia unicornilor va aduce zâmbete și va face din această zi una cu adevărat specială. Fiecare element decorativ contribuie la povestea unică a unei zile de neuitat.