Afișez 1 - 12 din 129 de rezultate

Plicuri de bani botez – Bambi – PBB-047

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.50 lei.

Plicuri de bani botez – Bambi – PBB-048

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.50 lei.

Plicuri bani botez fete – Lebada – CMF-28

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 1.80 lei.

Plicuri bani botez fete – Unicorn – CMF-27

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 1.80 lei.

Plicuri bani botez fete – Tweety – CMF-25

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 1.80 lei.

Plicuri Bani Botez Fete

Plicuri bani botez fete – pentru o zi speciala precum botezul unei fetite, plicurile de bani sunt un detaliu esential. Plicurile noastre sunt realizate din carton mat de înaltă calitate, tipărite cu atenție și grijă. Fiecare plic este asamblat manual pentru a asigura un finisaj perfect și este ideal pentru a fi așezat pe masa invitaților. În acest articol, vom explora diversele tematici pe care le oferim, garantând că fiecare plic de bani de botez va reflecta delicatetea și bucuria evenimentului.

Lebăda

Plicurile de bani botez cu tema „Lebădă” evocă eleganță și puritate. Acestea sunt decorate cu imagini grațioase ale lebedelor, perfecte pentru a sublinia atmosfera feerică a botezului. Sunt ideale pentru a împărtăși cu invitații frumusețea și solemnitatea momentului.

Pisica Marie

Pentru un botez vesel și plin de culoare, optați pentru plicurile cu tema „Pisica Marie”. Acest personaj iubit aduce un strop de jucăușenie și farmec fiecărui plic. Plicurile sunt decorate vibrant, atrăgând atenția și aducând zâmbete pe fețele oaspeților.

Ursuleț

Tema „Ursuleț” este perfectă pentru a adăuga o notă de căldură și comfort. Plicurile de bani pentru botez sunt împodobite cu imagini ale unor ursuleți simpatici, creând o atmosferă prietenoasă și primitoare pentru toți cei prezenți la eveniment.

Bambi

Inspirându-se din clasicul personaj, plicurile de bani pentru botez cu tema „Bambi” sunt o alegere adorată de mulți. Acestea capturează esența nevinovată și dulceața lui Bambi, fiind perfecte pentru a adăuga o notă de magie și nostalgie la decorul mesei.

Minnie Mouse

Pentru un botez modern și plin de stil, plicurile cu tema „Minnie Mouse” sunt o opțiune minunată. Acestea combină culorile vibrante și design-ul iconic al lui Minnie, aducând un element de distracție și originalitate.

Inimi

Plicurile de bani de botez decorate cu inimi sunt un simbol al dragostei și grijii. Alegerea acestei teme aduce un mesaj de afecțiune și apreciere către toți invitații, consolidând legătura dintre familie și prieteni într-o zi atât de importantă.

Iepuraș

Ultima noastră temă, „Iepuraș”, este ideală pentru primăvară sau pentru botezuri cu un decor pufos și plăcut. Plicurile sunt decorate cu iepurași jucăuși și drăgălași, adăugând o notă de veselie și entuziasm evenimentului.

Pentru orice botez, alegerea plicurilor pentru bani este crucială. Fiecare temă pe care o oferim este gândită să aducă un plus de bucurie și unicitate acestei zile memorabile. Așadar, fie că preferați eleganța lebedelor, farmecul lui Minnie Mouse sau jovialitatea iepurașilor, avem opțiuni diverse pentru a satisface orice gust. Aceste plicuri nu doar că îndeplinesc un rol practic, dar și unul estetic, completând decorul și tematica aleasă pentru botez. Alegeți plicurile noastre pentru a vă asigura că fiecare detaliu al botezului este perfect.