Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Invitatii botez Safari – Simple – IB-91

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez foto – Simple – IBF-11

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez Albinute – Simple – IB-90

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez simple: Eleganta si accesibilitate

Esențialul elegant

Invitatii botez simple – combina rafinamentul cu accesibilitatea, fiind ideale pentru parintii care prefera un stil direct si neatins de complexitate. Realizate din carton lucios, acestea sunt tipărite și livrate într-un plic colorat asortat, gata de a fi distribuite oaspeților.

Tematici variate pentru toate gusturile

Chiar și cele mai simple invitații de botez pot fi personalizate cu tematici diverse și atrăgătoare. De la Safari și Mickey Mouse, la Albinuțe, Barză, Ursuleț, Animăluțe și Fulger McQueen, fiecare temă este aleasă pentru a adăuga un strop de culoare și veselie evenimentului.

Design simplu, impact mare

Invitațiile de botez pentru băieți nu trebuie să fie complicate pentru a impresiona. Un design simplu poate vorbi de la sine, punând în valoare mesajul și bucuria momentului fără distrageri inutile.

Invitații de botez pentru băieți: Claritate și stil

Selectând invitații de botez simple, părinții pot transmite clar și elegant detaliile importante ale botezului. Aceste invitații elimină orice element de suprasolicitare vizuală, concentrându-se pe esențial.

Alegerea perfectă pentru botez

Optând pentru invitații de botez haioase cu design simplu, fiecare detaliu este gândit să contribuie la atmosfera de sărbătoare. Fie că este vorba de o invitație cu tema Mickey Mouse sau Fulger McQueen, simplitatea designului permite ca tema să iasă în evidență.

Concluzie: Invitații de botez simple, alegerea ideală

Invitațiile de botez simple sunt perfecte pentru a anunța unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei familii. Combinația dintre cartonul lucios de înaltă calitate și designul simplu, dar elegant, asigură că fiecare invitație este atât frumoasă, cât și practică. Alegeți să celebrați acest moment special cu stil, fără a face compromisuri pe partea de calitate sau estetică.