Afișez 1 - 12 din 28 de rezultate

Plicuri bani botez fete – Elefant – CMF-16

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 1.80 lei.

Tematica botez Elefant: Idei si Produse Inspirate

Tematica botez Elefant – botezul este un moment special in viata unui copil si a familiei sale. Alegerea unei tematici adecvate poate transforma evenimentul într-o amintire de neuitat. Una dintre temele populare și iubite este tematica Elefant. Vom explora cum puteți organiza un botez de vis folosind această temă adorabilă și produsele potrivite.

Invitații botez

Invitațiile de botez sunt primul contact al invitaților cu evenimentul. Alegeți invitații de botez cu tematica Elefant pentru a seta tonul potrivit. Invitațiile pot avea design-uri drăguțe însoțite de imaginea unui elefant și texte personalizate. Astfel, invitații vor fi încântați încă de la început.

Mărturii de botez magnetice

Oferiți invitaților amintiri speciale cu mărturii de botez magnetice personalizate. Ele pot include imagini cu elefanți și numele copilului. Aceste marturii vor rămâne pe frigiderele invitaților, amintindu-le de botezul minunat. Mărturiile magnetice sunt practice și adorabile.

Plicuri de bani pentru botez

Plicurile de bani sunt esențiale pentru orice botez. Alegeți plicuri de bani pentru botez cu tematica Elefant pentru a adăuga un plus de farmec. Acestea pot avea design-uri simpatice însoțite de imaginea unui elefant. Invitații vor aprecia atenția la detalii și frumusețea plicurilor.

Meniuri de botez

Meniurile de botez trebuie să fie nu doar informative, ci și estetice. Optați pentru meniuri de botez cu tematica Elefant. Meniurile vor contribui la crearea unei atmosfere festive și unitare.

Numere de masă

Numerele de masă sunt importante pentru organizarea locurilor la mese. Alegeți numere de masă cu imaginea unui Elefant pentru a adăuga un element decorativ. Invitații vor găsi cu ușurință locurile lor și vor admira decorul.

Concluzie

Tematica Elefant este ideală pentru un botez vesel și plin de culoare. De la invitațiile de botez până la numerele de masă, toate elementele pot fi personalizate. Folosind produsele noastre – invitații de botez, mărturii de botez magnetice, plicuri de bani pentru botez, meniuri de botez și numere de masă – veți crea un eveniment memorabil. Invitații vor aprecia atenția la detalii și frumusețea decorului. Această tematică este alegerea perfectă pentru un botez de poveste.