Afișez 1 - 12 din 337 de rezultate

Invitatii botez foto – Simple – IBF-01

Prețul inițial a fost: 3.40 lei.Prețul curent este: 3.06 lei.

Invitatii botez pentru fete si baieti: Delicatete si Personalitate

Invitatii botez – alegerea invitatiilor de botez este un moment special pentru orice parinte, marcat de emotie si anticipare. Fie că este vorba despre o fetiță sau un băiețel, invitațiile de botez trebuie să reflecte atmosfera unică a evenimentului. Disponibile în variante de carton mat sau lucios, acestea sunt gata tipărite și asamblate, pregătite să impresioneze.

Variații Tematice pentru Toate Gusturile

Folosim tematici diverse la designul invitațiilor, captând esența personajelor adorate de copii. Printre acestea se numără Minnie Mouse, Mickey Mouse, Baby Boss, Safari, Pisicuța Marie, Ursuleț, Îngeraș, Lebăda, Simba, Jungla și Prințese Disney. Aceste teme aduc un plus de magie și culoare invitațiilor, promițând să fascineze toți invitații.

Eleganță și Rafinament în Invitații de Botez

Când vine vorba de invitații de botez pentru băiat, alegerea unui model poate defini tonul întregului eveniment. De la nuanțe sobre la modele pline de viață, fiecare invitație este o promisiune a celebrării ce urmează. Pentru fetițe, invitațiile de botez pentru fete aduc o notă de delicatețe și visare, perfectă pentru micile prințese.

Diversitate în Design și Accesibilitate

Nu doar aspectul este important, ci și accesibilitatea. Oferim invitații de botez ieftine fără a compromite calitatea sau stilul. Indiferent de buget, părinții pot găsi modelul de invitație de botez ideal, care să corespundă viziunii lor. Aceste invitații de botez deosebite sunt disponibile într-o varietate de stiluri, asigurând că fiecare părinte găsește ceva perfect pentru ziua cea mare.

Detalii Fine pentru un Eveniment de Neuitat

Finalizarea perfectă a unei invitații de botez stă în detalii. Fiecare element este gândit să completeze tema aleasă și să aducă un plus de caracter festivității. De asemenea, avem și invitații de botez pentru fetițe în diferite tematici din care puteți alege.

În concluzie, invitațiile de botez nu sunt doar un simplu anunț, ci o introducere în atmosfera magică a evenimentului ce urmează să fie celebrat. Alegeți cu grijă modelul, materialul și tema pentru a fi siguri că fiecare detaliu spune povestea dorită. Invitațiile de botez trebuie să fie pe măsura acestui nou capitol plin de bucurie și speranță.