Afișez toate cele 10 rezultate

Plicuri bani botez baieti – Nemo – CMB-24

Prețul inițial a fost: 2.60 lei.Prețul curent este: 2.20 lei.

Marturii botez magneti Body – Nemo – MCH-32

Prețul inițial a fost: 5.50 lei.Prețul curent este: 4.40 lei.

Marturii botez magneti Body – Nemo – MCH-32

Prețul inițial a fost: 5.50 lei.Prețul curent este: 4.40 lei.

Tematica botez Nemo

Introducere

Tematica botez Nemo – organizarea unui botez este un moment unic si emotionant. Alegerea unei teme potrivite adaugă un plus de farmec. Tematica Nemo este perfectă pentru iubitorii de ocean și aventură. Această temă colorată și plină de viață va încânta invitații și va crea amintiri de neuitat.

Invitații botez

Invitațiile sunt primul pas în pregătirea evenimentului. Tematica Nemo se reflectă cel mai bine prin invitații personalizate cu imagini ale personajului din lumea subacvatică. Invitațiile pot fi personalizate cu textele dumneavoastră pentru a crea o atmosferă aparte.

Mărturii botez magnetice

Mărturiile sunt un mod frumos de a le mulțumi invitaților. Mărturiile magnetice cu tematica Nemo sunt ideale. Decorate cu imagini haioase și colorate, mărturiile vor fi o amintire plăcută pentru toți. Invitații vor păstra cu drag aceste suveniruri magnetice.

Plicuri de bani pentru botez

Plicurile de bani sunt esențiale la orice botez. Tematica Nemo poate fi integrată și în design-ul plicurilor. Plicurile personalizate cu imagini ale lui Nemo adaugă un plus de originalitate. Aceste detalii transformă plicurile de bani în accesorii atrăgătoare și tematice, contribuind la unitatea vizuală a evenimentului.

Meniuri botez

Meniurile sunt o parte importantă a oricărei petreceri. Tematica Nemo se poate reflecta și în design-ul meniurilor. Meniurile personalizate cu Nemo vor încânta invitații. Textele pot fi scrise într-un mod prietenos, prezentând felurile de mâncare într-un stil amuzant. Această abordare aduce un plus de farmec și veselie mesei festive.

Numere de masă

Numerele de masă ajută la organizarea eficientă a locurilor invitaților. Tematica Nemo poate face aceste elemente mai interesante. Numerele de masă pot fi decorate cu imagini ale personajelor din film și culori vibrante. Aceste detalii aduc un plus de originalitate și contribuie la atmosfera de poveste a evenimentului.

Concluzie

Alegerea tematicii Nemo aduce un aer proaspăt și jucăuș evenimentului. Produsele noastre, de la invitații și mărturii la plicuri de bani, meniuri și numere de masă, sunt concepute pentru a se integra perfect în această temă. Fiecare detaliu contează și contribuie la crearea unei atmosfere pline de bucurie și aventură. Tematica Nemo va transforma botezul într-un eveniment memorabil și vesel pentru toți participanții.