Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate

Numere de masa botez – Safari – NM-68

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.61 lei.

Numere de masa botez – Ursulet – NM-87

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.61 lei.

Numere de masa botez – Ursulet – NM-86

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.61 lei.

Numere de masa botez – Strumfi – NM-72

Prețul inițial a fost: 2.90 lei.Prețul curent este: 2.61 lei.

Numere Masa Botez Baieti

Personalizarea Evenimentului

Numere masa botez baieti – sunt esentiale pentru organizarea si personalizarea locatiilor la un botez. Acestea sunt imprimate pe ambele fețe: una cu mesajul „Bine ați venit!” și cealaltă cu numărul mesei, în ordine crescătoare.

Alegerea Tematicii Potrivite

Optăm pentru tematici variate și atractive precum Winnie the Pooh, Safari, Ursuleț, Simba, Mickey Mouse și Fulger McQueen pentru a captura interesul și a adăuga un element de distracție specific băieților. Aceste teme sunt ideale pentru a adăuga culoare și personalitate fiecărui număr de masă.

Design-ul Numerelor de Masă

Design-ul numerelor de masă de botez pentru băieți este gândit pentru a complementa tema generală a evenimentului. Fiecare număr nu este doar funcțional, ci și un mic detaliu decorativ care contribuie la atmosfera festivă.

Importanța Detaliilor Personalizate

Numerele de masă de botez pentru băieți nu au doar scop util, ci reflectă și gândirea detaliată în organizarea botezului. Personalizarea lor sporește coeziunea vizuală și face ca fiecare invitat să se simtă parte dintr-un tot unitar.

Materiale și Tipărire

Numerele de masă de botez de băiat sunt tipărite pe carton mat de înaltă calitate, asigurând că vor rezista pe tot parcursul evenimentului. Tipărirea clară și vizibilă facilitează orientarea invitaților.

Concluzii

Numerele de masă de botez pentru băieți aduc o contribuție semnificativă la succesul organizării evenimentului. Prin alegerea temelor potrivite și prin utilizarea unor materiale de calitate, acestea devin parte integrantă a decorului, îmbunătățind experiența vizuală a invitaților. Aceste mici detalii sunt esențiale pentru a crea un mediu primitor și bine organizat pentru toți cei prezenți.