Afișez 1 - 12 din 672 de rezultate

Marturii botez magnetice Barza – MFB-01

Prețul inițial a fost: 5.40 lei.Prețul curent este: 4.86 lei.

Marturii botez ieftine – Magneti – MBI-99

Prețul inițial a fost: 4.50 lei.Prețul curent este: 2.61 lei.

Marturii Botez Magnetice

Importanța Mărturiilor de Botez

Marturii botez magnetice – reprezinta un mod minunat de a multumi invitatilor pentru participarea la un moment atat de special. Acestea nu doar că adaugă un strop de farmec decorului, dar și servesc ca un suvenir de neuitat.

Varietatea Tematicilor pentru Mărturii

Oferim o gamă largă de tematici pentru mărturiile de botez magnetice, precum Balon cu aer cald, Barza, Prințesa Sofia, Pisicuța Marie, Minnie Mouse, Mickey Mouse și Winnie the Pooh. Aceste teme vesele sunt perfecte pentru a reflecta bucuria evenimentului.

Mărturii Botez pentru Fete și Băieți

Indiferent de tema aleasă, mărturiile noastre magnetice sunt personalizate pentru a se potrivi fiecărui botez. Mărturiile de botez pentru baiat sau mărturiile de botez pentru fete sunt create special să capteze esența acestui eveniment unic.

Design-ul Mărturiilor Magnetice

Mărturiile de botez magnetice nu sunt doar decorative, ci și practice. Acestea pot fi atașate de suprafețe metalice, fiind astfel mereu la vedere, amintind de bucuria zilei botezului.

Calitate și Personalizare

Punem un accent deosebit pe calitatea mărturiilor magnetice de botez. Fiecare piesă este fabricată cu grijă, asigurându-se că detaliiile sunt perfecte pentru ziua cea mare.

Mărturii de Botez Ieftine și Accesibile

Deși oferim mărturii de botez deosebite, suntem conștienți de importanța gestionării bugetului. Mărturiile de botez de fată sau de băiat sunt oferite la prețuri accesibile, permițând fiecărui părinte să aleagă ceva special pentru oaspeții săi.

Concluzie

Alegeți mărturii de botez magnetice pentru a oferi o amintire durabilă și plăcută invitaților dumneavoastră. Cu o varietate de teme și un angajament pentru calitate, suntem aici să vă ajutăm să faceți din această zi una cu adevărat memorabilă.